Gemeenschaps Q&A
Bewaart REMOVEit mijn originele afbeeldingen?
Nee. De originele afbeelding wordt van het product verwijderd en de nieuwe versie neemt de plaats in de galerij in. Bewaar je originele bestanden als back-up.
Yassine
REMOVEit vervangt afbeeldingen. Het origineel wordt van het product verwijderd en de nieuwe versie wordt op dezelfde plek toegevoegd, zodat je uitgelichte afbeelding als eerste blijft staan.
Bewaak je originele fotomappen of exporteer producten naar CSV voordat je een grote bewerking doet. Test nieuwe instellingen altijd eerst op een paar producten met Specifieke producten.
Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Wat er gebeurt met de originele afbeeldingen