REMOVEit vervangt de originele productafbeelding door de nieuwe versie.
Wanneer REMOVEit een afbeelding bewerkt, vervangt het deze op het product. Er wordt geen tweede kopie naast toegevoegd.
- De nieuwe afbeelding wordt gegenereerd en geüpload naar je winkel
- De originele afbeelding wordt van het product verwijderd
- De nieuwe afbeelding wordt aan het product toegevoegd en op de plek van de originele afbeelding in de galerij geplaatst
Dus als afbeelding 1 werd bewerkt, is de nieuwe versie afbeelding 1, en blijft je uitgelichte afbeelding op zijn plek.
Maak een back-up
Aangezien het origineel van het product wordt verwijderd, bewaar je originele fotobestanden of exporteer een kopie vóór grote bewerkingen. Zie Back-up van productafbeeldingen maken vóór een bewerking voor eenvoudige manieren om dit te doen.