Społeczność Q&A
Dlaczego REMOVEit potrzebuje dostępu do moich Plików?
REMOVEit przesyła każdy nowy obraz do Twojego sklepu przed dołączeniem go do produktu, dlatego potrzebuje dostępu do Plików oraz produktów i ofert.
Maya
Każdy edytowany obraz jest przesyłany do Twojego sklepu, dlatego pojawia się również w sekcji Treść > Pliki. To przesłanie wymaga uprawnień do Plików.
Dostęp do produktów jest używany do odczytu obrazów i ich zamiany, a dostęp do ofert produktów i kolekcji służy do znajdowania produktów w wybranych kolekcjach. Nic więcej w Twoim sklepie nie jest zmieniane.
Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Uprawnienia i dane wykorzystywane przez REMOVEit