Naar inhoud springen

Onthouden taakinstellingen en standaarden

REMOVEit Achtergrondinstructies

Hoe REMOVEit de wizard vooraf invult met je laatste instellingen.

Wanneer je een taak indient, slaat REMOVEit de instellingen op als jouw standaarden in de huidige browser. De volgende keer dat je Nieuwe taak opent, worden deze vooraf ingevuld.

Wat wordt onthouden

  • Voorwaarde-instructie en Maximaal aantal te verwerken afbeeldingen
  • Achtergrondinstructies
  • Watermerk- en productcontextopties
  • Filteropties en planningskeuzes, inclusief het terugkeringspatroon

Goed om te weten

  • Standaarden worden per winkel en per browser opgeslagen, dus een andere computer begint met de originele standaarden
  • Je kunt de velden altijd bewerken voordat je indient
  • Om terug te keren naar de originele tekst, kopieer deze uit het artikel De standaard achtergrondinstructie uitgelegd

Gerelateerde artikelen