Naar inhoud springen

Creditoverdracht en planwijzigingen

REMOVEit Pakketten & credits

Wat er gebeurt met ongebruikte credits elke maand en wanneer je van plan wisselt.

Maandelijkse reset

  • Bij betaalde pakketten worden ongebruikte credits overgedragen naar de volgende maand
  • Bij het Gratis pakket worden de 5 maandelijkse credits gereset en niet overgedragen
  • Credits van Betalen naar gebruik-pakketten en cadeaucodes verlopen nooit

De kaart Gebruik deze maand toont overgedragen credits: Je totaal bevat N overgedragen credits.

Plannen wijzigen

Wanneer je upgrade of downgrade, worden je ongebruikte credits overgedragen naar het nieuwe pakket, en worden de maandelijkse credits van het nieuwe pakket daar bovenop toegevoegd. Gebruik Upgraden of Downgraden op de pagina Pakketten; de knop voor je pakket toont Huidig plan.

Gerelateerde artikelen