REMOVEit zastępuje oryginalne zdjęcie produktu nową wersją.
Gdy REMOVEit edytuje obraz, zastępuje go na produkcie. Nie dodaje drugiej kopii obok.
- Nowy obraz jest generowany i przesyłany do Twojego sklepu
- Oryginalny obraz jest usuwany z produktu
- Nowy obraz jest dodawany do produktu i umieszczany na miejscu oryginalnego obrazu w galerii
Więc jeśli edytowano obraz 1, nowa wersja to obraz 1, a Twoje zdjęcie wyróżniające pozostaje na miejscu.
Zachowaj kopię zapasową
Ponieważ oryginał jest usuwany z produktu, zachowaj oryginalne pliki zdjęć lub wyeksportuj kopię przed dużymi seriami. Zobacz Tworzenie kopii zapasowej zdjęć produktów przed uruchomieniem dla prostych sposobów na to.