Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy usunięcie zadania cofa zmiany obrazów?

Nie. Usunięcie zadania usuwa je tylko z Historii. Obrazy już zamienione pozostają na Twoich produktach. Aby cofnąć zmiany, ponownie prześlij oryginalne zdjęcie.

Yassine

Założyciel ·

Nie. Usuń zadanie usuwa zadanie z Historii, ale nie zmienia Twoich produktów. Obrazy, które zostały zamienione, pozostają zamienione.

Aby wrócić do oryginalnego zdjęcia, otwórz produkt w Shopify, usuń nowy obraz i prześlij oryginalny plik. Dlatego zalecamy zachowanie oryginałów przed dużymi seriami.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Ponów, wznow, anuluj lub usuń zadanie