Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Ångrar borttagning av en uppgift bildändringarna?

Nej. Att ta bort en uppgift tar bara bort den från Historik. Bilder som redan ersatts finns kvar på dina produkter. För att återställa, ladda upp din originalbild igen.

Yassine

Grundare ·

Nej. Ta bort uppgift tar bort uppgiften från Historik, men ändrar inte dina produkter. Bilder som ersatts förblir ersatta.

För att återgå till en originalbild, öppna produkten i Shopify, ta bort den nya bilden och ladda upp din originalfil. Därför rekommenderar vi att du sparar original innan stora körningar.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Försök igen, återuppta, avbryt eller ta bort en uppgift